Sep 28, 2011, 11:29 PM

Госпожа Мечта 

  Poetry » Phylosophy
554 0 3


Госпожа Мечта

 
Мечтата, може би илюзия е, да,
но нам е нужна, за да оцелеем
в свят буреносен, пълен със лъжа, 
държим се здраво ний за нея...
Потънали в среднощни мисли -
кроим си планове и обещаваме,
че утрото, щом с лъч живителен
зад плътните завеси  на душата,
страдаща и викаща за помощ, влезе,
широко ще отворим
на Госпожа Мечтата дверите.
Илюзиите? - Нека в този миг
метаморфозно се превърнат
...  във надежда!

  

2011-07-07 




© Хрис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??