Sep 9, 2018, 9:10 AM

Говори ми 

  Poetry
454 0 2

Говори ми искам да те слушам.

Появи  се искам да те виждам.

Приближи се искам да те докосна

 и още малко, за да те прегърна, 

но знай - тогава няма да те пусна...

Порочна ли съм?

 Порок ли е любовта изгаряща душата?

Внимавай! - казаха ми - не се излагай...!

Излагам ли се...?

Не аз просто те обичам...

 

 09-07-2017 год.                  Maryroj 

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • БЛАГОДАРЯ!
  • Продължавай да пишеш, мила! Най- красивото се крие в чувствата. Поздрави!
Random works
: ??:??