Aug 6, 2008, 8:46 AM

Графика 

  Poetry » Love
618 0 6
Картината е черна графика.
Боите цветни свършиха отдавна.
Душата ми - затисната от сенки,
зениците ми - копие на мрака.

За розовите сънища във сиво
не се сърди – такива ги обичаш,
а устните ми, някога червени
изглеждат като топнати в мастило.

Косите ми, златистожълто падащи
сега са в бабешко безцветно.
Картината е черна графика,
защото пред очите ми е черно.

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??