6.08.2008 г., 8:46 ч.

Графика 

  Поезия » Любовна
613 0 6
Картината е черна графика.
Боите цветни свършиха отдавна.
Душата ми - затисната от сенки,
зениците ми - копие на мрака.

За розовите сънища във сиво
не се сърди – такива ги обичаш,
а устните ми, някога червени
изглеждат като топнати в мастило.

Косите ми, златистожълто падащи
сега са в бабешко безцветно.
Картината е черна графика,
защото пред очите ми е черно.

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??