Sep 24, 2009, 3:50 PM

Граматиката на живота 

  Poetry
687 0 1

Животът -

сложно съставно изречение:

подлог, сказуемо,

обстоятелствено пояснение

и все тия

досадни междуметия

и малко проблеми

в бъдеще време...

© Виктор Горов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??