Jan 14, 2011, 9:12 PM

Грешна посока 

  Poetry » Love
613 0 0

С думи няма как да го покажа!

Единствено сърцето може да го продиктува.

От себе си успях, но от теб не успях да се откажа.

И сърцето е твое? То вече нищо не струва.

 

Щом не го желаеш, поне върни го цяло,

не ми го причинявай, щом не искаш да го имаш.

Преди да стане твое, беше бяло,

а сега безжизнено е като моето тяло.

 

И ти сърце носиш,

но не се налага любов да си просиш.

Имаш всичко, от което се нуждаеш,

вземаш всичко, което си пожелаеш.

 

Поне веднъж не ме попита

 какво ми е на  мен.

Нима това, което  чувствам, остана неразкрито?

Just въпрос: Любов никога ли не изпита?

 

Аз с нея всеки ден се събуждам!

С мисълта, че няма да те имам, живея.

Искам единствено усмивката ти да виждам.

 

И както казват:

В живота най-много страдания ни причиняват

не тези, които мразим,

а тези, които обичаме.

 

С цел да стана смешна,

ще ти пожелая нещо:

Спри да вървиш в посока грешна…

Нуждая се от теб спешно!

© Полина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??