Nov 23, 2012, 11:07 AM

Грозната истина, която всички се правят, че не виждат (Акростих) 

  Poetry » Other
495 0 0

Объркан свят, изпълнен със заблуди.
Бълващ лъжи и непукизъм.
Щедростта, добрината и алтруизмът почиват в мир,
Еднообразието и егоизмът ширят се безспир.
Спи тълпата, а аз викам, но съм пренебрегнат.
Те станат, наплюят ме и пак бързат да си легнат.
Всичко е в застой, а аз стоя мълчаливо безсилен.
Объркан свят, изпълнен със заблуди,

                                              тук нормалните наричат луди.
                  

В. Николов

22.11.2012г.

© Веселин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??