Jun 30, 2007, 10:44 AM

"Грях ли е?" 

  Poetry
1090 0 5
 

Грях ли е да се обичаме?

Нима ти вярваш във това?

Грях ли е един към друг да тичаме,

Но само, само във съня?


И щом е грях, нека бъдем грешници,

И нека да забравим за света.

Нали със тебе силно се обичаме,

Не може грях да бъде любовта!


Нека тази нощ да изживеем,

Единствена за нас да бъде тя,

Но само ако грях извършим с тебе,

О, аз не вярвам във греха!


Люби ме истински и нежно,

Люби ме цяла нощ, люби,

Душите и телата да се слеят,

Във тази страст да изгорим.


И грях ли е, когато денем,

Погледите ни се слеят във едно?

Грях ли е, че всеки миг мечтаем,

За тази обич истинска?


Грях ли е да се обичаме?

Не може грях да бъде любовта.

Единствен грях със тебе ще извършим,

Ако разделим горящите от обич, в нас, сърца!

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??