Jun 15, 2022, 9:43 AM

Гуш 

  Poetry » Love, Erotic
864 1 5
 

Твоето гуш е толкова сладко,
че се разтапям във него изцяло.
И цяла нощ да ме гушкаш е кратко,
Обичам прегръдката на твоето тяло...

И аз да те гушкам Обичам, Обичам -
О, да, за това няма цена!
И думи от нежност в ушето изричам
на своята топла, прекрасна жена.

Общото гуш е върховна емоция,
за която копнеем, копнеем, копнеем!
А после минаваме на другата опция,
но само с усмивка намеквам за нея...

 

26.02.2022.

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??