Apr 21, 2017, 12:15 AM

Гълъбчето 

  Poetry » Love
1028 2 2

Една изстинала любов,

а още свети топлина...

Любов летяла в бурята,

с прекършени криле....

 

Възкръсвала от пепелта,

родена да гори и страда,

прегърнала човешката тъга,

пътува към самотен остров.

 

Когато я погледна...

виждам слънцето – изгрява!

А само искам да мълча,

защото мога да обичам...

© Юлиян Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??