21.04.2017 г., 0:15 ч.

Гълъбчето 

  Поезия » Любовна
1030 2 2

Една изстинала любов,

а още свети топлина...

Любов летяла в бурята,

с прекършени криле....

 

Възкръсвала от пепелта,

родена да гори и страда,

прегърнала човешката тъга,

пътува към самотен остров.

 

Когато я погледна...

виждам слънцето – изгрява!

А само искам да мълча,

защото мога да обичам...

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??