Nov 29, 2019, 10:59 AM

Х 

  Poetry » Other
583 0 0

Сетих 
стих
тих 
за теб.
Когато бях 
плах, аз пак
вървях 
към теб.
В страх
в смях 
към теб 
вървях.
Крах 
личен 
побрах аз...
О, сиромах,
но не спрях
вървях 
към теб.
Към теб,
но казах
-Шах. 
А ти -Мат!

© Лазар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??