Dec 7, 2022, 11:15 AM  

Селфи с елфи 

  Poetry » Other
219 2 3

Съвестта си ли пера?
Да е снежнобяла.
Сбирам ангелски пера,
пиша като хала.

Селфи с елфи сътворих,
трѐска ли ме хвана?
Острата треска̀  от стих
ми направи рана.

Тръсвам яростно косѝ
и ума си диря,
егото ми се косѝ,
да остави диря.

Дълго съвестта си прах
малко ми остава...
Цял живот – на пух и прах...
След смъртта – прослава...

 


 

 

 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??