Dec 30, 2013, 12:44 AM

Хай-ху 11 

  Poetry » Other
329 0 1

Безсмислен света

търкаля се в локва –

балончета пука дъжда.

---1

 

Дъга пъстроцветна,

игриво-кокетна –  

сънува кокиче,

дискретно.

 ---2

 

Волю-неволю,

заплю си Колю

съдбата –

на голю.

---3

 

Аллах е велик –

крещи минарето,

към божия задник

в небето.

---4

 

Котка наднича от тучна леха –

палава мишка закача смъртта.

Капанът е щракнал.

---5

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за поздравите Яна! И аз те поздравявам за положената воля, да се скиташ из дебрите на моите хай-хута!
Random works
: ??:??