Jan 19, 2019, 2:06 PM

Хайку (28) 

  Poetry » East forms
440 3 6

жълтее хоризонтът

слънчогледите пропускат

залеза

© Светлан Тонев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??