Dec 29, 2007, 8:59 AM

Хайку 

  Poetry » East forms
1420 0 24

Вечно неразбран

недооценен копнеж.

По цветята скреж.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??