Jan 14, 2008, 11:29 AM

Хайку 

  Poetry » East forms
856 0 12

Кани ме на танц

един забравен спомен.

Ревнува мечта.

© Анелия Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??