Dec 3, 2007, 8:02 AM

Хайку (по Ницше) 

  Poetry » East forms
1041 0 10

 

 Ще я приема

човешката кална река...

Аз съм океан!

 

© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??