Oct 11, 2012, 10:24 AM

Хайку за живота 

  Poetry » Other
649 0 1

Животът е тука

търси ме и аз го търся

виждам водопад

© Христо Милчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??