Jul 24, 2008, 11:16 PM

Хаос 

  Poetry
474 0 3
 

Хаос...

Някакъв си хаос от много чувства...

Събрано всичко в мене е на топка,

готова да избухне с допира на още малко болка...

Хаос...

Хаос от мисли, от идеи, от мечтания...

Разпръснат в спомените, в сънищата, в песните...

Борба за някакво надмощие

на крехкото над иманото постно черно здание...

Борба със хищното душеизбиване

във името на още малко чувстване...

Борба с живот...

В борба за живот...

Каква кауза...

Какъв хаос...

Каква трагедия...

...........................................................................................

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??