Dec 9, 2010, 9:36 AM

Хаос 

  Poetry » White poetry
782 0 2

В душата ми е пусто.                 

Празнотата в нея       

паяжини е изплела -                                                                                                                   самотата свила е гнездо.               

И мрачно е!                                

Като в царството на Хадес.           

Тук няма Цербер, пази хаос -        

деветоглав и бълващ безпорядък.       

Смразяващ е!                       

Като главата на Горгоната Медуза.       

И нищо друго - всъщност страх        

на укротеното за миг безредие.      

И нищо друго - само безизходност              

сред лабиринта на духа опустошен.

© Елисавета Краева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пътят е там някъде... сред лабиринта...
    Просто трябва да го намериш...
    А хаоса, който си нарисувала ми хареса!
    Поздравления!
  • всичко е в главите ни хареса ми
Random works
: ??:??