Jul 30, 2007, 2:39 PM

Хаос е в мен 

  Poetry
461 0 0

Колко ме боли и как страдам...
дори побеснявам.
Всичко в мен е хаос.
Коя съм? Вече не зная.
Усещам всичко и чувствата си
взех да подбирам.
Болката отхвърлям и жадно я търся.
Любовта забравих, но
все след мен върви.
Омръзна ми да страдам по теб.
Върви си.
Не! Почакай. Остани.
Не мога да взема крайно решение.
Обичам те и те мразя.
Не може да е истина.
Какво си?
Истина или Илюзия?
Хаос е в мен.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??