Jan 31, 2019, 7:59 PM

Хапче 

  Poetry » Love
274 0 0

Ти си моето хапче против самота.

Не си мисли, не те обичам.

В живота всичко е суета

Дори това , че след тебе тичам.

Ти си моето хапче против самота.

Една илюзия, една игра.

И ако трябва да се удавя в прямота

Просто не искам да съм сама.

Не си мисли, не те обичам.

© Лидия Фламенска All rights reserved.

няма

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??