На Емо
Толкова те обичам,
че съм те скрила в себе си.
Малко е нелогично,
че съм така обсебена ...
Болки сега приспивам,
но не лекувам спомени.
С тъмни тъги препивам,
със нежности прогонени.
Нощем така те търся...
Леглото на теб ухае.
С тая страст земетръсна
все ще съм твоя. До края.
В сЪлзи удавих мрака.
Ти не си до мен, но зная -
търсиш ме и ме чакаш
на кръстопътя за Рая...
© Нина Чилиянска All rights reserved.