Sep 25, 2024, 2:53 PM

"РО-КО-КО" реквием 

  Poetry » Civilian
75 2 1

Отдавна хората говорят,
че в салама няма грам месо.
А други тайничко мърморят - 
ядем ароматно РО-КО-КО. 

 

Ядем, танцува ни корема
след хапване с трансгенна храна.
Като шейх живеем в харема
засищайки с гъдели глада.

 

И както хапваме по мъжки
всяка прелест с вълчи апетит,
забравихме онези пръжки,
на бабите - истинският хит.

 

Осъдени като зомбита
след години, а може би две.
Чрез РОга, КОжа и КОпита
като мумиите да се мре.

© Кремена Арменчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ех, пръжките... Къде ме върна само...
    Но в днешните ни времена модерни
    според диетолозите - вегани
    дори да споменеш за тях е вредно .
Random works
: ??:??