Dec 14, 2011, 3:21 PM

Хищнострастно 

  Poetry » Love
803 0 17

Ще те целуна. Обещавам ти.

При пълнолуние. Направо в спалнята.

Ще се събудиш. Без да си заспала.

Ще бъде чудно. Ласкаво. И бяло.

 

По дърветата звезди ще пеят,

ще светят от небето птиците.

Каквото и да стане, аз ще те намеря

и от устните ти ще опитам

 

еликсира на душата ти.

После ще поискам да погълна

на страстите ти неживяните остатъци,

а след това и теб. Напълно.

 

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??