Jun 11, 2009, 11:35 PM

Хванах те! 

  Poetry
499 0 2

Питай ме и аз ще отговоря.

Поискай ми и аз ще ти дам.

Дали това, с което ще те даря...

не те плаши? - Май те хвана срам!

 

Какво ме гледаш тъй учуден ти?

Милото момиче веч не се срами.

Какво ще кажеш? - Страх те хвана!

Ти ще си за мойта топла вана.

 

Бягаш! - Ох, свенлив ли си? - Не знаех!

Доста добре знаеш да се правиш.

Знай, няма накъде - теб хванах!

Аз ще те топна, ще се удавиш!

 

 

© Юлия Работова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??