Oct 14, 2009, 10:30 PM

И аз 

  Poetry » Humour
953 0 7

Желая те

и аз ,

събличам те

и аз ,

целувам те

и аз ,

прегръщам те

и аз ,

прониквам в теб

и аз ,

обичам те

и аз ... ,

бременна съм

оo, не и  аз !

© Петър Койчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??