Когато вали и съм сама -
и един човек е много!
Погълната от тъмнина -
и един човек е много!
Когато стъпвам по живата вода -
и един човек е много!
Когато се затварям в самота -
и един човек е много!
Далече от времето
и един човек ми е много!
Когато сама нося бремето -
един човек не ми достига…
© Злори All rights reserved.