12.09.2009 г., 16:31 ч.

И един човек е много... 

  Поезия » Друга
580 0 4

Когато вали и съм сама -

и един човек е много!

Погълната от тъмнина -

и един човек е много! 

 

Когато стъпвам по живата вода -

и един човек е много!

Когато се затварям в самота -

и един човек е много! 

 

Далече от времето

и един човек ми е много!

Когато сама нося бремето -

един човек не ми достига…

© Злори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??