Mar 23, 2015, 9:52 PM

И какво ако кажа “никога” 

  Poetry » Love
551 0 2

И какво ако кажа “никога”
подозрение с ключ в ръката
ще обърне монета с мигове
и ще подрежда дните нататък
И какво ако кажа “винаги”
слабост слисана ще се скрие
зад аса от колодата карти,
търсейки черновата на “аз” и “ние”
И какво ако се върнат думите
и заемат отново местата си
ще намериш ли тайния лабиринт
на изповед, която чака душата ти…

© Ел Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??