Aug 9, 2009, 5:15 PM

И какво е това? 

  Poetry » Love
853 1 3

Нямам сили да се боря за нещо вече изгубено.

Нямам сили да се мъча за вече нещо обичано.

Не искам да бягам  в пустошта забравена.

Не искам да се крия в самота отдадена.

Не мога да чакам любовта да отрежда.

Не мога да искам времето да ни зарежда.

Не бива да вярвам, че далечността лекува.

А защо още чувствам, че за нас си струва?!

© Лекса Джорджис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??