May 16, 2010, 10:59 PM

И ми е светло... 

  Poetry » East forms
732 0 23

                                                                                                      " Надежди вдишвам.

                                                                                                       Издишвам радост."

        

 Вдъхновено от:

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=197167

 

 

Вдишвам радостта

с пълни гърди - мечти.

Издишвам тъга.

 

Обличам вяра.

Събличам съмнения

и ми е топло.

 

Залепвам чувства.

Отлепвам тежки мисли

и ми е светло...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??