Преброих дните си до тук...
Малко или много - стигат!
Премазани от тежестта на дните,
такива като мене млади си отиват.
Изписах живота си на листа...
Сам бях, нямаше с кого да споделя.
Слънчеви дни и тъжни моменти...
Много бяха, но нямаше с кого да ги деля.
Вървях и се препъвах в хорската завист и омраза,
но ставах... и продължавах по пътя напред,
... и днес е време да кажа - "Стига",
на живота ... и моят последен куплет!
© Адриан Иванов All rights reserved.
Божествено!!!
Прекрасно!!!