Jan 17, 2012, 1:25 PM

И още 

  Poetry » Love
669 0 6



С теб

пролетта е още по-розово мека,

лятото – по-цветно,

птиците – по-сладкопойни,

есента е още по-щедра,

зимата не е скучна,

студена и сива,

а привлекателно-бяла

и щипещо-закачлива.

 

С теб

светът е пълен,

красив!

 

Само

не мога да се наситя

на нектара от твоите устни.

Не ми стига!

Искам още

и още,

и още…

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??