Jul 8, 2012, 12:07 PM

И още 

  Poetry » Love
494 0 1

Хиляда пъти пожелах да съм твоя
хиляда... и още един...
И този един ме изхвърли от Рая,
на който бях като псевдоним.

Сега съм готова да бъда интимна
и с Дявола даже - да ти угодя,
а ти, ако искаш, с поглед съди ме
(отхвърляй, отричай, накажи в самота),
аз пак ще те искам толкова силно -
хиляда пъти... хиляда и два...
...и още ...

© Анжелина Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??