Jul 12, 2008, 5:31 PM

И отлитам!... 

  Poetry
549 0 1
 

Спрях да вярвам в думи,

пълни със условности, пращящи в кич,

позьорски и незрели!...

Спрях да вярвам във красивите,

ала нетрайни обещания

за приказно красиви дни...

Спрях да пълня болната душа с надежда,

за да миг по-късно алчно всичко й отнемат...

Спрях да вярвам в пошлите, безвкусни

и раняващи лъжи!...

 

Всичко вече е зад мене!...

Катинарът,

сключен на крилете

е строшен!

 

Вече съм свободна!

 

Свободна съм...

И отлитам!...

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??