Apr 17, 2008, 9:22 AM

И отново 

  Poetry » Other
655 0 5

Аз съм цвете

(жадуващо любов).

Слънце,

молещо се за ласка.

Облак,

готов да излее сълзите си.

(За цветето).

Буря,

желаеща свобода.

Отприщва се!

(После утихва).

Дъга.

Галеща слънцето.

© Силвия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??