17.04.2008 г., 9:22 ч.

И отново 

  Поезия » Друга
660 0 5

Аз съм цвете

(жадуващо любов).

Слънце,

молещо се за ласка.

Облак,

готов да излее сълзите си.

(За цветето).

Буря,

желаеща свобода.

Отприщва се!

(После утихва).

Дъга.

Галеща слънцето.

© Силвия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??