Jan 2, 2021, 8:44 AM

И първият ми стих в годината за тебе е 

  Poetry » Love
281 3 9

И първият ми стих е посветен

на тебе - ти ще се познаеш!

От дълго време си сърцето в мен 

и в мислите ми, като блян витаеш. 

 

Целувката ми първа пак е твоя, 

и първата ми ласка на ръцете. 

В живота бурите си ми, но и покоя, 

и цъфналото във душата цвете. 

 

Прегръщам те, Любима, и отново 

си моя Муза, стих и вдъхновение!

Излях се като дъжд Любовен в слово

и чакам те при мен... със нетърпение!...

 

01.01.2020.

 

Георги Каменов 

 

Посветено... 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??