И ще напишем книга
Да, мили, точно като книга съм...
Със всяка дума, с всеки следващ ред,
със всеки прочит все по-твоя съм
и все по-жива, не портрет...
Виж, мили, качествен роман съм,
от най-сълзливите... С красиво име...
И вече знаеш днес защо такава съм,
но ще те моля, скъпи... Затвори ме...
И ще напишем нова. Не комедия.
И драма не... Но в този план,
със сигурност ще сътворим поезия,
с любовно-еротичен плам...
Или пък... кулинарно изкушение,
подправено единствено със чувство...
горчиво-сладко. Пълно откровение...
с рецепти-щастие... и мъничко изкуство...
И ще я пишем, мили... Бавно, страстно.
Ще сътворяваме на живо всеки миг.
И на листата бели ще намерят място
сълзи на щастие, рецепти, стих...
18.10.2014г.
© Сиси All rights reserved.