Jul 13, 2012, 1:43 PM

И след това 

  Poetry » Humour
481 0 1

Защо, когато те погледна,

в очите ми сълзи напират?

Към тебе плахо щом посегна,

сърцето ми за малко спира.

 

Пред погледа ми се размива

буквално всичко, но се сещам,

че щом упорствам да съм жива,

и с теб ще трябва да се срещам.

 

Ще ме измъчваш ти до края,

докато дишам и се движа

и след това, О, СМЕТКО, зная -

за други пак ще бъдеш грижа.

© Валерия Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??