Mar 28, 2013, 10:13 PM

И.Т. 

  Poetry » Erotic
884 0 1

Видя ли те, не мода да се спра,

цял обсебил си ме ти.

И мисля как в омая на нощта

ще си правим добрини.

 

Как бавно и страстно ме целуваш

и всичко в мен гори,

как тялото ми ти милуваш,

как сърцето в огън пламти.

 

Как разтреперваш всичко в мен,

като че мечтая...

без теб светът ми е студен,

а с теб съм като в Рая.

 

И как телата се преплитат,

колко ни е хубаво на нас...

Душите ни сякаш политат,

а сърцата бият в захлас.

 

Бавно се сливаме ние,

всичко наоколо притихва...

Луната в тъмното се крие,

тайно ни гледа и се усмихва.

 

© Виктория Х-ва All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??