И въпреки всичко да те изтрия не мога
от чувствата си, от мислите, от себе си самия.
Ти в спомените ми остана непокътната, непроменена
въпреки миналото - пространство и време.
И това неминуемо някога ще се случи,
съвсем скоро ще дойде и краят
на пиесата, в която с тебе играли сме
главните роли на героинята и героя.
И както започнало е, така и ще свърши,
нищо тук вечно не е останало.
Пък камо ли нашата скромна пиеса,
в която някой обичал е някого.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov All rights reserved.