Feb 9, 2024, 6:37 PM

Идеал и реалност 

  Poetry » Love, Phylosophy
303 0 0

Душа ще получи хармония и мир,
все някога страданието ще спре.
Ще се слея аз с великия всемир,
мила, ти тези думи помни добре!

Към висшето чистото ми стремление
с реалността ни жестока се сблъсква,
но нямам към света лошо отношение,
при все че нишката на живота се скъсва.

Не губя моите надежди и мечти,
живота ще обичам до сетния час,
само моля те - не ме забравяй ти,
и смъртта няма над любовта власт!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??