Jan 14, 2012, 1:22 PM

Идва пролет 

  Poetry » Other
368 0 0

Сънища дивни
Самодиви омайни
Ръцете си вплели
В магически танц
Искриците пламенни
Огнени ангели
Носещи надежда
Любов доброта
Хора повярвайте
Отворете душите
Греховно залостени
Огнища загаснали
Вледенени от самота
Искрите вълшебни
Божествен пламък
В сърцата запалени
Изпратили зимата
Посрещнали пролетта

© Димитър Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??