14.01.2012 г., 13:22 ч.

Идва пролет 

  Поезия » Друга
365 0 0

Сънища дивни
Самодиви омайни
Ръцете си вплели
В магически танц
Искриците пламенни
Огнени ангели
Носещи надежда
Любов доброта
Хора повярвайте
Отворете душите
Греховно залостени
Огнища загаснали
Вледенени от самота
Искрите вълшебни
Божествен пламък
В сърцата запалени
Изпратили зимата
Посрещнали пролетта

© Димитър Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??