Jun 25, 2012, 1:52 AM

Идвам в съня ти неканена 

  Poetry » Love
796 1 12

Идвам в съня ти неканена

 

 

Пак е три.

А нощта

е така пуста...

Няма те.

Нещо в този миг

ме напуска...

Липсваш ми!

Но не мога

да ти го кажа.

Искам те!

Сълзи нежно

целуват паважа...

Знаеш ли?

Точно сега

спирам да плача!

Време е.

Идвам в съня ти,

неканена в здрача!

Знаех си...

Този твой сън...

Малко е тъжен...

Сънуваш ме.

Но го правиш,

защото си длъжен.

 

 

 

 

© Светла Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??