Feb 29, 2008, 7:55 AM

игра 

  Poetry
506 0 8
Момчетата играеха в Марица
и стреляха със дървените пушки.
По живота.
Мъжете паднаха сразени.
Подир време.

© Стоян Владов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??