Може би е много сложна играта!
За крайния -
изтласкан в края на живота,
останалия
почти в началото...
Кое понякога изменя
реда на буквите,
цвета на пергамента...?
Логическото несъсредоточено
и необхватно?
Целта на правилното
и стрелката -
със кръговете,
във които те затваря
до точката на неусетното мълчание...?!
...Или пък да избираш това най-дълго правило -
да няма време да се защитава кратко
противникът ти,
който е безкраен...!
© Младен Мисана All rights reserved.